Remittering OCR

Direkte remittering for bedriftskunder

Direkte remittering er en elektronisk regningsbetalingstjeneste for bedrifter. Kunden registrerer inngående fakturaer i regnskapssystemet, og foretar lønnsutbetalinger. Alle betalingstransaksjonene blir så sendt til BBS over linje, eller på diskett. Betalingstransaksjonene blir lagt på et venteregister frem til forfallsdato, maksimum 1 år. Konteringsdata for de utførte transaksjonene blir sendt kunden, slik at reskontroen kan oppdateres automatisk.

 

OCR - Innbetalingsservice for bedrifter

OCR Innbetalingsservice er en blankett med forhåndstrykt KID som gjør innkreving av fordringer svært effektiv. OCR giro er veletablert og tilgjengelig i de fleste regnskapsprogrammer.
Ved bruk av OCR giro får betalingsmottaker konteringsdata i retur for en rask og sikker oppdatering av reskontro. Betalingsmottaker slipper dermed manuell registrering av innbetalingene. Undersøkelser viser at betalingsmottaker i snitt får 85 prosent av innbetalingene på denne måten.
OCR giro er et innkrevingsprodukt for alle typer regninger, og har til hensikt å identifisere betaler og hva betalingen gjelder. Når betaler benytter giroen ved betaling, eller registrerer KID ved betaling via et elektronisk betalingsprodukt, vil betalingsmottaker få spesifikasjon av innbetalinger over linje for automatisk oppdatering av reskontro.
OCR giro egner seg for alle betalingsmottakere uansett størrelse og kundestruktur. Produktet benyttes både ved fakturering av faste og tilfeldige regninger.
Produktark BBS

Myrvold Regnskapskontor AS | 7890 NAMSSKOGAN | Org nr; 950 045 043 | Tlf: 958 07 983 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Copyright © Myrvold Regnskapskontor AS | Webdesign av IT-Loftet AS